Η εταιρία

Η υπηρεσία SMSTouch είναι μία ακόμα δημιουργία της Webtouch.

Σκοπός της δημιουργίας του SMSTouch.gr είναι η αποστολή μαζικών ενημερωτικών μηνυμάτων – sms με στόχο την άμεση διαφήμιση μιας υπηρεσίας , ενός προϊόντος ή μιας εταιρείας.
Το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών , οι εξειδικευμένες λύσεις αλλά και οι χαμηλές τιμές στην αγορά για αποστολή ενημερωτικών sms για ολόκληρο τον κόσμο μας έχουν καταστήσει μια αξιόπιστη και σοβαρή λύση για τους επιχειρηματίες και επαγγελματίες της αγοράς.

logo_light_300
H Webtouch αποτελείται από μία μεγάλη ομάδα ατόμων που στόχο έχουν να πραγματοποιήσουν κάθε πρόκληση και κάθε νέο έργο που θα μας ανατεθεί!

Με επιστημονικό υπόβαθρο στους κλάδους της πληροφορικής, του ηλεκτρονικού εμπορίου και του marketing, αναλαμβάνουμε να υλοποιήσουμε διαδικτυακές εφαρμογές αλλά και να προτείνουμε – εφαρμόσουμε λύσεις προώθησης στο διαδίκτυο.

Έχουμε την εμπειρία, έχουμε τη γνώση, έχουμε δείγματα εργασίας αλλά κυρίως έχουμε μεράκι και αγάπη για αυτό που κάνουμε και το μεταφέρουμε σε κάθε μας έργο.

Σκοπός της Webtouch είναι η παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών διαδικτύου σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις με στόχο την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους, της εταιρικής τους ταυτότητας και γενικότερα της θέσης τους στην αγορά, χρησιμοποιώντας την δύναμη του διαδικτύου.

Η Webtouch είναι εδώ για να παρέχει αποτελεσματικά ολοκληρωμένες λύσεις για τις διαδικτυακές σας ανάγκες. Από την σχεδίαση και υλοποίηση μίας ιστοσελίδας, μέχρι την προβολή και προώθηση της επιχείρησης στο διαδίκτυο, τη δημοσίευση δελτίων τύπων και προωθητικών άρθρων σε κατάλληλα κανάλια, καμπάνιες διαφήμισης και τη γενικότερη βελτιστοποίηση της παρουσίας μίας επιχείρησης στο διαδίκτυο.